Αγγλία

«Καμπάνα» για Σβαϊνστάιγκερ (video)

Δεν έφταναν τα υπάρχοντα προβλήματα για τον Λουίς Φαν Χάαλ, δυσάρεστα νέα που αφορούν τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ προέκυψαν από την αγγλική ομοσπονδία, καθώς τιμώρησε τον Γερμανό με 3 αγωνιστικές.

Από το κακό στο χειρότερο εξελίσσονται τα πράγματα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατ’ επέκταση για τον Λουίς Φαν Χάαλ, αφού τα αγωνιστικά προβλήματα αντί να μειώνονται όλο και αυξάνονται.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αγγλική ομοσπονδία ο Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ υποχρεούται να μείνει εκτός για τους επόμενους τρεις αγώνες ως τιμωρία για το χτύπημα στον Γουίνστον Ριντ στην αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Ο Γερμανός χαφ κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στα «σφυριά» χτύπησε στο πρόσωπο τον αμυντικό της ομάδας του Λονδίνου, περιστατικό όμως που πέρασε απαρατήρητο από τον ρέφερι της αναμέτρησης, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Μέσω της επανεξέτασης του βίντεο, όμως, η αγγλική ομοσπονδία τιμώρησε τον Σβαϊνστάιγκερ με τρεις αγωνιστικές και έτσι δεν θα είναι παρών στην αναμέτρηση με Μπόρνμουθ, Νόριτς και Στόουκ.

Δείτε το χτύπημα του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ στον Ριντ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x