Ισπανία

«Καμπάνα» σε Αντσελότι

Χωρίς τον προπονητή της θα δώσει η Ρεάλ τα δύο τελευταία της παιχνίδια για το πρωτάθλημα, καθώς ο Αντσελότι τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα με τη Βαλένθια.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Καμπάνα» στον Κάρλο Αντσελότι έριξε η ισπανική ομοσπονδία λόγω της συμπεριφοράς του Ιταλού προς τον διαιτητή μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ρεάλ με τη Βαλένθια το Σάββατο.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος, ύστερα από το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού κόντρα στις «νυχτερίδες» (2-2) και αφού η ομάδα του έχασε ουσιαστικά τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα, κινήθηκε προς τον διαιτητή, χειροκροτώντας τον ειρωνικά.

Ο «άρχοντας» του ματς κατέγραψε το περιστατικό στο φύλλο αγώνα, με αποτέλεσμα ο Ιταλός τεχνικός να τιμωρηθεί και να μην μπορεί να δώσει το παρόν στα δύο επόμενα -και τελευταία της φετινής σεζόν- παιχνίδια της Ρεάλ για την Primera Division, κόντρα σε Εσπανιόλ και Χετάφε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x