Stoiximan Super League

Βαριά καμπάνα της UEFA στην ΕΠΟ για την σκανδαλώδη αδειοδότηση του Πανιωνίου!

Υψηλό πρόστιμο στην ΕΠΟ επέβαλε η UEFA λόγω του ότι το καλοκαίρι η δευτεροβάθμια επιτροπή Αδειοδότησης είχε χορηγήσει άδεια στον Πανιώνιο κόντρα στην απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας!

Αμαρτίες της προηγούμενης διοίκησης πληρώνει (κυριολεκτικά) η νυν διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ!

Όπως έγινε γνωστό, η UEFA επέβαλε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ στην ελληνική ομοσπονδία με αφορμή την σκανδαλώδη αδειοδότηση του Πανιωνίου το περασμένο καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, η UEFA είχε ανάψει «κόκκινο» στην χορήγηση άδειας των Νεοσμυρνιωτών, ωστόσο η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης αποφάσισε τελικά να δώσει άδεια στους κυανέρυθρους (κόντρα και στην αρχική εισήγηση του Δημητρίου), κάτι το οποίο κρίθηκε -ορθώς- εσφαλμένο.

Παράλληλα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απαίτησε το «ψήλωμα» των μελών του δευτεροβάθμιου οργάνου, κάτι που θα επικυρωθεί άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η UEFA επέβαλε πρόστιμο 50.000 ευρώ στην ΕΠΟ λόγω της εσφαλμένης χορήγησης αδείας συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις 2016-17 στην ΠΑΕ Πανιώνιος.

Η άδεια συμμετοχής χορηγήθηκε από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, σε αντίθεση με την εισήγηση του Διευθυντή Αδειοδότησης της ΕΠΟ κ. Δημητρίου.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ζητά από την ΠΔΕ την άμεση αντικατάσταση όλων των μελών της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής.

Η ΠΔΕ θα προχωρήσει στην αντικατάσταση άμεσα και θα λάβει κάθε μέτρο προς αποφυγή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x