Europa League

«Καμπάνες» από UEFA λόγω Καμπάλα, Μπρόντμπι

Ποινές μοίρασε σε κυπριακές ομάδες η UEFA. Μια αγωνιστική (με αναστολή) στον Απόλλωνα για το ματς με την Καμπάλα και χρηματικό πρόστιμο. Εξοντωτικές αυτές σε Ασίς,Καϊάφα της Ομόνοιας λόγω Μπρόντμπι.

Βαρύς έπεσε ο… πέλεκυς από την UEFA σε Απόλλωνα και Ομόνοια από την UEFA. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου επέβαλλε μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον σύλλογο της Λεμεσού και 50.000 ευρώ πρόστιμο στον σύλλογο της Λεμεσού για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού, Καμπάλα, για τον τρίτο γύρο της προκριματικής φάσης του Europa League.

Παράλληλα, επιβλήθηκε στον Νούνο Ασίς της Ομόνοιας ποινή έξι αγωνιστικών για αντιαθλητική συμπεριφορά στο ματς με την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Μπρόντμπι και στον Κώστα Καϊάφα για τον ίδιο λόγο.

Η επίσημη ενημέρωση για Ομόνοια:

Το Σωματείο μας ενημερώνει για ποινές που του έχει επιβάλει η ΟΥΕΦΑ, στα πλαίσια του αγώνα με αντίπαλο την Μπρόντμπι, που διεξήχθη στο ΓΣΠ την Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League:

70.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο
- Για ρίψη αντικειμένων από τη Δυτική και Ανατολική κερκίδα
- Για φτύσιμο και βρισιές προς τον πάγκο και τον επιπρόσθετο πάγκο της Μπρόντμπι
- Για δύο διακοπές του αγώνα, εκ των οποίων η δεύτερη χρονικής διάρκειας επτά λεπτών.

Το Σωματείο μας θα πρέπει να αποκληρώσει το χρηματικό πρόστιμο των 70.000 ευρώ εντός 90 ημερών.

- Αποκλεισμό πέντε αγώνων στον προπονητή της ομάδας μας, Κώστα Καϊάφα, για αντιαθλητική συμπεριφορά.

- Αποκλεισμό έξι αγώνων στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Νούνο Ασίς, για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Απόλλωνα :

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι το απόγευμα της Τρίτης (18/08) ενημερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδόσφαιρου για την τιμωρία της για τα όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ στις 30 Ιουλίου κόντρα στην Καμπάλα.Πενήντα χιλιάδες χρηματικό πρόστιμο και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών με διετή αναστολή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x