Champions League

«Καμπανάκι» ενόψει Ολυμπιακού από τον προπονητή της Ριέκα

Το σύνθημα για τους αγώνες που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Champions League έδωσε ο προπονητής της Ριέκα, Ματίας Κέκ, μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Ριέκα μετά την εντός έδρας ήττα στο ντέρμι με την Ντιμανό Ζάγκρεμπ για την 5η αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος.

Ο Ματίας Κεκ, όμως, δεν θέλησε να σταθεί ιδιαίτερα στο χθεσινό ματς και επέστησε την προσοχή όλων στις προσεχείς υποχρεώσεις της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League.

«Θέλω να συγχαρώ τη Ντιναμό για τη δίκαιη επικράτηση. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε ούτε αποφασιστικά, ούτε και επιθετικά και ο αντίπαλος, έχοντας μεγάλη ποιότητα, επικράτησε στο παιχνίδι. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να ηρεμήσουμε, να βρούμε ξανά επιθετικότητα και ταχύτητα και όλα τα άλλα θα έρθουν. Πρέπει να πιστέψουμε στην ομάδα και στην δουλειά μας», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της κροατικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Έχουμε μπροστά μας ευρωπαϊκά παιχνίδια και το πρωτάθλημα να μας περιμένει. Είναι ένα απαιτητικό διάστημα, αλλά έχουμε παίκτες. Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι θέλουμε τώρα να είμαστε όλοι μαζί και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε ως Ριέκα. Δεν το λέω έτσι. Το αποτέλεσμα είναι δική μου ευθύνη. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε από την πλευρά μας, αλλά ανησυχώ γιατί έχουμε τόσο σεβασμό ή και φόβο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x