Γ' Εθνική

Κάμπας: «Ήρθε η ώρα τα νέα παιδιά να πάρουν τη σκυτάλη»

Τέλος εποχής για μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ηλυσιακού,τον Ηλία Κάμπα,που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά το τέλος του αγώνα με την Κηφισιά.

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε την ενεργό δράση ο Ηλίας Κάμπας, καθώς ο Ηλυσιακός πήρε το βαθμό που χρειαζόταν κόντρα στην Κηφισιά (1-1) και θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Ο 41χρονος επιθετικός του Ηλυσιακού, πέρασε σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 75΄ και αντικαταστάθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, για να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο που γέμισε το Δημοτικό Γήπεδο Ζωγράφου για να τον τιμήσει.

Σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr o Κάμπας αναφέρθηκε στο τέλος της καριέρας του αλλά και στην επόμενη μέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τέλος της καριέρας του: «Είναι μεγάλη στιγμή για μένα. Μου είναι πολύ δύσκολο να φύγω από τους αγωνιστικούς χώρους μετά από τόσα χρόνια, αλλά ήρθε η ώρα τα νέα παιδιά να πάρουν τη σκυτάλη. Όλοι μαζί πρέπει να πάμε το ελληνικό πρωτάθλημα εκεί που του αξίζει».

Για την επόμενη μέρα: «Αρχικά θα ξεκουραστώ το καλοκαίρι με την οικογένεια μου και τα παιδιά μου και από την επόμενη σεζόν βλέπουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα παραμείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κάμπας, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη μεγάλη κατηγορία με τη φανέλα του Ατρόμητου, βραβεύτηκε από τη δήμαρχο του Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη και από τον πρόεδρο του Ηλυσιακού Διονύση Λιονάκη.

Στέφανος Μαρολαχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x