Stoiximan Super League

Καμπιάσο: «Είμαι ευτυχισμένος, ελπίζω να παίζω και του χρόνου»

Για τους στόχους του Ολυμπιακού αλλά και του ίδιου μίλησε ο Εστεμπάν Καμπιάσο μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων στην έδρα της Κέρκυρας.

Ευχαριστημένος για τη νίκη στην Κέρκυρα, με την οποία ο Ολυμπιακός πλησίασε ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, εμφανίστηκε ο Εστεμπάν Καμπιάσο. Ο Αργεντινός μέσος, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στον στόχο του Κυπέλλου ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Αναλυτικά:

Για το αν ο ίδιος, όπως και οι επίσης παροπλισμένοι από τον Μπέντο Τσόρι και Μάριν, δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα: «Όλα αυτά είναι παρελθόν και δεν μου αρέσει να μιλάω για το παρελθόν. Ο κόσμος βγάζει τα συμπεράσματά του. Και οι τρεις μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα όμως χρειαζόμαστε χρόνο και συμμετοχές».

Για το ότι αποθεώθηκε από το κοινό κατά την αλλαγή του: «Είναι κάτι πολύ ευχάριστο για έναν ποδοσφαιριστή ιδιαίτερα σε ματς εκτός έδρας. Σημαίνει ακόμη περισσότερα. Είναι κάτι που δείχνει ότι ο κόσμος δεν σε βλέπει απλά ως αντίπαλο, αλλά αναγνωρίζει τη συνεισφορά σου και τον τρόπο που δουλεύεις».

Για το ότι ο Τάκης Λεμονής είναι ο 6ος φετινός τεχνικός του Ολυμπιακού: «Για μένα είναι ο 4ος, αφού ήρθα όταν είχε φύγει ήδη ο Σίλβα. Αυτά δεν είναι δουλειά των παικτών, αλλά της διοίκησης. Αυτή αποφασίζει και βγάζει τα συμπεράσματά της, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας που είναι να φτάσουμε στους στόχους μας. Στο πρωτάθλημα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και δουλεύουμε και για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Όλα τα υπόλοιπα είναι αποφάσεις της διοίκησης».

Για το τι θα κάνει του χρόνου και το αν σκέφτεται να γίνει προπονητής: «Αυτό που έχω στο μυαλό μου τώρα είναι να παίζω. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο να προπονούμαι καθημερινά και να είμαι μέρος της ομάδας. Είμαι ευτυχισμένος κάθε πρωί που πάω στην προπόνηση και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της. Αυτό σκέφτομαι και για του χρόνου. Ίσως στο πιο μακρινό μέλλον να γίνω προπονητής. Η αλήθεια είναι πως λόγω του στυλ παιχνιδιού μου ίσως για αυτό μου λέγανε πάντα ότι θα γίνω προπονητής. Ίσως να είναι αυτή η μοίρα μου, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι που θα θα ευχαριστήσει την οικογένειά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x