Stoiximan Super League

Κάμπος: «Όσο περνάει ο καιρός βελτιώνομαι»

Ο Τζάλμα Κάμπος αναφέρθηκε, μέσω της εκπομπής «Kick Off», στην πρόοδο που έχει σημειώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. «Δουλεύουμε σκληρά», ανέφερε για την καλή εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς.

Τη χαρά του για την επιβλητική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, την οποία νίκησε με 5-0, εξέφρασε ο Τζάλμα Κάμπος. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός σημείωσε δύο γκολ στο πρόσφατο ματς και σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Kick Off» του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζεται στον «δικέφαλο του Βορρά» και ότι αυτόν τον βοηθά να προσαρμόζεται.

Αναλυτικά μίλησε για:
-τη νίκη επί της Κέρκυρας και τα δύο γκολ του: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και για τα δικά μου τα γκολ και κυρίως για την εμφάνιση που έκανε η ομάδα σήμερα. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε. Δουλεύουμε σκληρά ώστε να έρχονται αυτά τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις. Εξαρτάται βέβαια και από τον αντίπαλο το αποτέλεσμα. Κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι».

-τη βελτίωση του: «Όσο περνάει ο καιρός προσαρμόζομαι όλο και καλύτερα και βελτιώνομαι. Αυτό είναι το λογικό, προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι για να γίνομαι καλύτερος, είναι διαφορετικό να έρχεσαι από την Τουρκία και να παίζεις στην Ελλάδα. Έχουμε και ματς στο Europa League βέβαια. Προσπαθώ συνεχώς να μαθαίνω πράγματα και να εξοικειώνομαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x