Stoiximan Super League

Καν' το όπως στο πρωτάθλημα, Πανιώνιε

Με οδηγό την πορεία στο πρωτάθλημα ο Πανιώνιος υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει να συνεχίσει σήμερα ο Πανιώνιος, ο οποίος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (18:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του και δεν καλείται να διαχειριστεί προβλήματα τραυματισμών ή απουσίες από κάρτες.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βλάχο, Ρισβάνη, Οικονόμου και Τασουλή. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σιώπης με τον Κόρμπο, έχοντας στα πλάγια τους Μασούρα και Καθάριο.

Ο Μπακασέτας θα αγωνιστεί στη γνωστή του θέση ως «δεκάρι» και ο Ανσαριφάντ στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Παπαδόπουλος, Γιαννιώτης, Πατσατζόγλου, Αργυρόπουλο, Ποζατζίδης, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Μπλέτσας, Χαλκιαδάκης και Μπαργκάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x