Stoiximan Super League

Κάναντι: «Άδικο αποτέλεσμα, κρατάμε την καλή μας απόδοση»

Εμφανώς απογοητευμένος από την ισοπαλία με τον Απόλλωνα εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο το αποτέλεσμα μας αδικεί. Είναι λυπηρό και άσχημο αποτέλεσμα, δικαιούμασταν τη νίκη γιατί παίξαμε καλύτερα και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ο ένας βαθμός δεν μας ικανοποιεί. Στο πρώτο είμασταν πολύ καλύτεροι και είχαμε ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου και αυτό πρέπει να κρατήσουμε.

Όσον αφορά τα στατιστικά, αυτά αποδεικνύουν ότι είμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι είμασταν καλύτεροι και έπρεπε να κερδίσουμε. Είναι άσχημο συναίσθημα αλλά πρέπει να το δεχτούμε και να προχωρήσουμε στη συνέχεια»
, ανέφερε αρχικά.

Για το ότι με την αλλαγή του Ούμπιδες ο Ατρόμητος κόπηκε στα δύο: «Νομίζω ότι το ρίσκο ήταν μεγάλο να μείνει στο ματς ο Ούμπιδες γιατί είχε μια κίτρινη. Γι αυτό τον έβγαλα από το παιχνίδι. Ο Κυριακίδης έπαιξε πολύ καλά, έβγαλε πολύ ενέργεια, πάθος. Δεν νομίζω ότι χάσαμε σε ενέργεια ή κάτι τέτοιο. Αυτό που είδα είναι ότι χάσαμε σε ρυθμό, κάναμε λάθη στο κέντρο αλλά δεν είδα να χάσουμε κάτι το τόσο σημαντικό που να μας στερήσει τη νίκη».

Για το ότι ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα κενά του Απόλλωνα στο β' μέρος, καθώς είχε ανέβει στο γήπεδο: «Είχαμε κάποιες δυνατότητες να το κάνουμε. Γίνανε κάποια λάθη στο κομμάτι αυτό, αλλά υπήρχαν προσπάθειες για να αντεπιτεθούμε. Σύμφωνα με τα στατιστικά, είδα ότι στο τέλος είχαμε τρια σουτ στην αντίπαλη εστία άρα αυτό δείχνει ότι μπορέσαμε να αντεπιτεθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x