Stoiximan Super League

Κάναντι: «Βρήκαμε το θάρρος»

Χαρούμενος για τη νίκη αλλά και για την εικόνα που είχε ο Ατρόμητος κόντρα στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Νταμίρ Κάναντι, αποδίδοντας το «διπλό» στο ΟΑΚΑ στη θέληση και στο θάρρος των παικτών του.

Ο Νταμίρ Κάναντι δήλωσε ευχαριστημένος τόσο από τη νίκη του Ατρόμητου όσου και από την εικόνα της ομάδας του στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε στο θάρρος που έδειξαν οι παίκτες του, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος παραμένει η πρώτη πεντάδα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη αλλά και για το πλάνο που ακολουθήσαμε. Η ΑΕΚ είναι σκληρός αντίπαλος και δεν μας επέτρεψε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στο ημίχρονο είπαμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερο θάρρος και μας δόθηκε η ευκαιρία με τον Ντάουντα που είχε την ποιότητα να βάλει το γκολ. Χαίρομαι πραγματικά με την απόδοση της ομάδας μου».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε ήδη πει πως το όνειρό μας είναι να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην κορυφή φυσικά και μας κάνει χαρούμενους. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα στρεφόμαστε στο ματς του Κυπέλλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x