Stoiximan Super League

Κάναντι: «Δεν κοιτάμε τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, αλλά μόνο το δικό μας παιχνίδι»

Καμία σημασία στα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου δεν δίνει ο Νταμίρ Κάναντι, τονίζοντας σε συνέντευξή του ότι ο Ατρόμητος κοιτά μόνο το δικό του παιχνίδι.

Γνώστης των προβλημάτων που έχει ο Παναθηναϊκός εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου είναι ο Νταμίρ Κάναντι, όπως παραδέχθηκε ο Αυστριακός σε συνέντευξή του στην κάμερα της NOVA, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι ο Ατρόμητος κοιτά μόνο το τι θα κάνει ο ίδιος εντός γηπέδου, χωρίς να δίνει σημασία στον αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τον Στρούγγη: «Ο Στρούγγης είχε κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα. Είχαμε την απουσία του Γιαννούλη και ψάχναμε μια εναλλακτική λύση. Μπορούσε να προσφέρει και σε αυτή τη θέση, έβαλε και το γκολ. Ήταν κάτι που το άξιζε, ήταν μια έκπληξη για όλους μας και με τα στοιχεία που πρόσφερε στο παιχνίδι».

Για το αν μπορεί να καθιερωθεί: «Αυτό μένει να φανεί και να το αποδείξει. Σίγουρα δεν είναι ακόμα στο επίπεδο των Κιβρακίδη και Γιαννούλη, ενώ δεν τον χρησιμοποίησα και στη θέση που ήθελα, αλλά πιστεύουμε ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων μέσα στη χρονιά».

Για το αν ο Ατρόμητος αδικείται από τη βαθμολογική του θέση: «Δεν ασχολούμαστε πλέον με αυτό. Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε άλλο με τη διαιτησία. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να κοιτάμε τα δικά μας λάθη, να τα διορθώνουμε και να τα βελτιώνουμε. Αυτό συνέβη για τρίτη φορά. Συνέβη και με τον Απόλλωνα και με τη Λάρισα. Πιστεύουμε είναι ένα ατυχές γεγονός. Θέλουμε να εξελιχθούμε όλοι μαζί ως ομάδα και να βελτιωνόμαστε».

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα είναι ένα σημαντικό θέμα για τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι δικό του θέμα. Εμείς μετά την ήττα προετοιμαζόμαστε πάρα πολύ σκληρά για να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν ασχολούμαστε με τα προβλήματα του Παναθηναϊκού. Εστιάζουμε στα δικά μας θέματα. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x