Κύπελλο Ελλάδας

Κάναντι: «Δυστυχώς πονάει»

Ο τεχνικός του Ατρόμητου δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών και στάθηκε στην φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ, το οποίο ήταν οφσάιντ.

Στην φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ, όπου ο Πέλκας άνοιξε το σκορ από θέση οφσάιντ στάθηκε ο Νταμίρ Κάναντι. Ο τεχνικός του Ατρόμητου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ενόψει του επαναληπτικού.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το σημερινό αποτέλεσμα, είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, η ομάδα μου άξιζε κάτι περισσότερο γιατί νομίζω είχε μια πολύ καλή απόδοση. Ήμασταν τακτικά πάρα πολύ καλά και είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες σήμερα αλλά πονάει δυστυχώς να βρίσκεσαι πίσω στο σκορ από μια λανθασμένη απόφαση και ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλη ποιότητα. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που πονάει την ομάδα μου και αυτό δυστυχώς με απογοητεύει και εμένα πάρα πολύ σαν προπονητή, γιατί νομίζω ότι δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα.

Αυτή την σεζόν, είναι ακόμα μια λανθασμένη απόφαση που προστίθεται σε εμάς. Για αυτό το λόγο θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την απόδοση της. Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του σήμερα αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι, μια ρεβάνς που θα δώσουμε τα πάντα για να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Ελπίζω να καταφέρουμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα, σε ένα γεμάτο γήπεδο μαζί με τους οπαδούς μας.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση μετά και τη νίκη του με 2-0. Εγώ πάντα είμαι θετικός, έχω θετική σκέψη και αυτό μεταδίδω στους παίκτες μου, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στο σπίτι μας, υπάρχουν 90 λεπτά ακόμα και θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x