Stoiximan Super League

Κάναντι: «Πιθανόν να ήταν πέναλτι»

Στο 50-50 να είναι σωστό το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ και ισοφάρισε τον Ατρόμητο στάθηκε ο Νταμίρ Κάναντι μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Ο Αυστριακός τεχνικός τόνισε πως ήλπιζαν για κάποιο βαθμό πριν το ματς και πως έπαιξαν σωστή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και με τις απουσίες που υπήρχαν. Θεωρεί πως δεν ήταν θέμα συγκέντρωσης και πως ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του, ενώ πιστεύει πως και οι τρείς ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για τον τίτλο.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον βαθμό, παρότι είχαμε ελπίδες. Μάλιστα μετά το 0-1, μπορούσαμε να πάρουμε μεγαλύτερο προβάδισμα ώστε να κάνουμε δύσκολη τη… ζωή του ΠΑΟΚ.

Στη φάση με το οφσάιντ, ο ρέφερι πήρε λάθος απόφαση, όσον αφορά για το πέναλτι, εγώ όπως το είδα, είναι 50-50. Ήταν κρίσιμο, όσον αφορά το σημείο που επιτεύχθηκε.

Όσον αφορά το δεύτερο μέρος, αμυνθήκαμε αρκετά καλά, δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ, μετά η ομάδα προσπάθησε αρκετά για να πετύχει νέο τέρμα και για τον λόγο αυτό θέλω να συγχαρώ την ομάδα για την απόδοση της. Είχαμε και τέσσερις-πέντε σημαντικές απουσίες σήμερα.

Δεν θεωρώ πως ήταν θέμα συγκέντρωσης, παίξαμε αρκετά καλά, ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ισχυρός στο παιχνίδι και φυσικά είναι δύσκολο για 90’ να τα κάνεις όλα τέλεια. Ο ΠΑΟΚ είχε 2-3 καλές ευκαιρίες, όπου συνδυάστηκαν πολύ καλά, και, πως ανέφερα, μετά το 0-1 είχαμε καλή ευκαιρία να κάνουμε το 0-2 και μετά θα ήταν εύκολο να πάρουμε τη νίκη. Αυτό ήταν στη φάση με τον Ντιγκινί, αλλά και με τον Βασιλακάκη, που είχαμε και εκεί ευκαιρία για γκολ».

Η κάθε ομάδα έχει την δική της ποιότητα, νικήσαμε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, σήμερα χάσαμε, αλλά θεωρώ ότι και οι τρεις ομάδες έχουν αρκετή ποιότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x