Stoiximan Super League

Κάναντι: «Σημαντική νίκη κόντρα σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα»

Τον τρόπο με τον οποίο έφτασε ο Ατρόμητος σε ακόμα μία νίκη εξήγησε ο Νταμίρ Κάναντι που κάλεσε και τον κόσμο να στηρίξει μαζικά την ομάδα από το επόμενο ματς κόντρα στον Πανιώνιο.

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νέα νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στην Ξάνθη, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Νταμίρ Κάναντι στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ενώ κάλεσε τον κόσμο για ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη απέναντι σε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Στο ξεκίνημα του αγώνα και μέχρι το 20ό λεπτό προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματά μας στο γήπεδο και ήταν ένα διάστημα που η Ξάνθη μας πίεσε. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε και πιστεύω πως είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Είχαμε καλές στιγμές και το γκολ του Ουάρντα που μας έδωσε το πλεονέκτημα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και εκεί ο Γιαννιώτης έκανε μία πολύ καλή επέμβαση στη φάση του Γέντρισεκ. Καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν και με οργάνωση και πειθαρχία πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Ήταν δύσκολη γιατί απαιτούσε και σωστή πνευματική οργάνωση το παιχνίδι αυτό έχοντας και την κούραση του αγώνα Κυπέλλου και του μεγάλου ταξιδιού προς την Ξάνθη.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας και τους περιμένω να μας βοηθήσουν και στο επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x