Stoiximan Super League

Κάναντι: «Σπουδαίο αποτέλεσμα»

Χαρούμενος τόσο για τη νίκη όσο και για την εμφάνιση του Ατρόμητου κόντρα στη Λαμία εμφανίστηκε ο Νταμίρ Κάναντι ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη για καλές εμφανίσεις και στη συνέχεια.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά κυρίως από την εμφάνιση του Ατρόμητου απέναντι στη Λαμία παρουσιάστηκε ο Νταμίρ Κάναντι. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε στη δουλειά που πρέπει να συνεχιστεί ώστε η ομάδα να συνεχίσει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Σήμερα είναι σπουδαίο αποτέλεσμα για μας νικώντας 3-0. Το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε και να φτάσουμε σε μια ισορροπία των γραμμών μας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της σεζόν: «Θέλουμε και μπορούμε να εξελιχθούμε. Δεν είναι μόνο τα τρία γκολ, αλλά και οι ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα τέρματα. Θέλουμε να βελτιωθούμε παραπάνω. Τώρα θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στον επόμενο αγώνα κόντρα σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο».

Για το αν αυτή η εικόνα προσεγγίζει στα δικά του θέλω: «Θέλουμε να το πετύχουμε αυτό. Να έχουμε ισορροπία στις γραμμές σας. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Αυτή η εξέλιξη είναι που θέλουμε να πετύχουμε. Την επόμενη αγωνιστική πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί στην άμυνά μας. Μην ξεχνάτε έχουμε 14 νέους παίκτες. Το σημαντικό έχουμε περιθώρια εξέλιξης. Είναι πολύ σημαντικό ότι για τέταρτο σερί κρατήσαμε το μηδέν».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο Ατρόμητος: «Έχουμε ένα όραμα, ένα στόχο και πολλή δουλειά να κάνουμε. Δεν είναι εύκολη η δουλειά μας. Μας λείπουν πόντοι στο πρωτάθλημα, καθώς θεωρώ ότι έπρεπε να έχουμε περισσότερους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x