Stoiximan Super League

Κάναντι: «Στόχος ο Ατρόμητος να επιστρέψει στην Ευρώπη»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει συναντήσει στον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ο Νταμίρ Κάναντι, που μίλησε και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας:

Για το αν είναι ευχαριστημένος με τα όσα έχει δει για την ώρα στον Ατρόμητο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, η ομάδα βγάζει μια πολύ θετική ενέργεια. Είμαι πολύ αισιόδοξος, πιστεύω όλα θα πάνε καλά».

Για το πώς πήρε την απόφαση να κάνει αυτό το βήμα: «Ο Ατρόμητος είναι ένα πολύ επαγγελματικό σωματείο, οργανωμένο και αυτός ήταν ένας λόγος που επέλεξα να έρθω εδώ. Κάποιοι παίκτες έφυγαν, αλλά πολλοί ήρθαν και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι μια ομάδα σαν οικογένεια».

Για τα πολλά νέα πρόσωπα που έχει ο Ατρόμητος: «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Με τη νέα φιλοσοφία μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Έχουμε έναν εξαιρετικό τεχνικό διευθυντή και εδώ μπορούμε να πάμε καλά και να φέρουμε θετικά αποτελέσματα».

Για το ρόστερ: «Γνωρίζουμε την ομάδα, αυτή η εβδομάδα είναι εβδομάδα προσαρμογής, γνωριζόμαστε σιγά-σιγά μεταξύ μας. Στην προετοιμασία θα βρεθούμε ακόμα πιο κοντά, θα γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας».

Για το αν έχει καταλήξει στον τρόπο παιχνιδιού που θα παίξει με τον Ατρόμητο: «Έχω μια φιλοσοφία να δοκιμάζω νέα πράγματα και συστήματα. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου. Σίγουρα είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη δυναμική και μπορούμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα».

Για τα μεταγραφικά: «Έχουν γίνει ήδη κάποιες μεταγραφές. Έχουμε μια φιλοδοξία να βγούμε και πάλι στην Ευρώπη, λείπουμε δυο χρόνια από το Europa League. Ευελπιστούμε πως με τις μεταγραφές θα καταφέρουμε φέτος να επιστρέψουμε εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x