Stoiximan Super League

Κάναντι: «Χαιρόμαστε που είμαστε ψηλά στη βαθμολογία»

Απόλυτα ευχαριστημένος για τη νίκη του Ατρομήτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος υποστήριξε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γι' αυτή τη νίκη, διότι όταν κάνεις μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ξέραμε ότι ο Αστέρας είναι μια ομάδα που έχει καλή οργάνωση στην άμυνα και είναι καλή στις αντεπιθέσεις για να πάρει προβάδισμα.

Τα πρώτα 10-12 λεπτά ξεκινήσαμε καλά, μετά έπεσε ο ρυθμός και αυτό συνέβη και λόγω των προκλήσεων των αντιπάλων. Το παιχνίδι εξελίχθηκε καλά για εμάς με τις αποβολές και το σούπερ γκολ από τον Μάντσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ξεκάθαρο ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Το ερώτημα ήταν πόσο θα μπορούσε να φτάσει το σκορ. Έχω μετρήσει στο δεύτερο ημίχρονο 8-9 σπουδαίες σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Χαιρόμαστε πολύ για τους βαθμούς που πήραμε και που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι και είμαστε ψηλά στη βαθμολογία.

Θα δούμε τη Δευτέρα τι έχει ο Μάντσον που θα κάνει τη μαγνητική. Νομίζω ότι ο λόγος που δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ ήταν οι σπουδαίες επεμβάσεις του τερματοφύλακα και τα δοκάρια»
, ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x