Γενικά

Κανακούδης: «Δεν το σκέφτηκα πολύ» (video)

Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Φινλανδία για λογαριασμό της Ίντερ Τούρκου εξήγησε ο Πέτρος Κανακούδης, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube.

Χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φινλανδία για λογαριασμό της Ίντερ Τούρκου εμφανίστηκε ο Πέτρος Κανακούδης, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YouTube.

Ο Πέτρος Κανακούδης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ίντερ Τούρκου και μίλησε για την παρουσία του στη Φινλανδία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο επίσημο κανάλι της ομάδας:

Για την παραμονή του στην Ίντερ Τουρκού: «Νιώθω καλά. Ήταν μία απόφαση που ήθελα να πάρω. Όταν μου τηλεφώνησαν δεν το σκέφτηκα πολύ. Ήρθα, συζητήσαμε, συμφωνήσαμε. Έκανα προπονήσεις στην Ελλάδα, δεν σταμάτησα. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Θέλω μία εβδομάδα προπονήσεις και θα γίνομαι καλύτερος. Είχα ατομικό προπονητή, ενώ έκανα και προπονήσεις με μία ομάδα Β' Εθνικής. Το καλό είναι ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν, θέλουν να παλέψουν... Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που θα πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι».

Για το αν η επιστροφή του θα δώσει ώθηση στην ομάδα: «Δεν θέλω να χάνω ούτε στις προπονήσεις. Πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας ακόμη περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x