Stoiximan Super League

Κάνει… προετοιμασία στου Ρέντη ο Λεμονής

Διπλή προπόνηση, με έμφαση στη φυσική κατάσταση αλλά και δουλειά στην τακτική, περιλάμβανε το μενού της Τετάρτης στον Ολυμπιακό από τον Τάκη Λεμονή.

Ο Τάκης Λεμονής προσπαθεί να αξιοποιήσει στο έπακρο το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα του Ολυμπιακού.

Την Τετάρτη η προπόνηση θύμισε κάτι από καλοκαιρινή προετοιμασία, καθώς το μενού περιλάμβανε δουλειά στη φυσική κατάσταση, αλλά και στην τακτική. Ο νέος προπονητής της ομάδας έχει διαγνώσει το πασιφανές, ότι δηλαδή είναι αναγκαίο οι παίκτες του να ανεβάσουν τα επίπεδα αντοχών και ενέργειάς τους. Ασφαλώς επειδή ο Οκτώβρης δεν είναι… Ιούλιος ή Αύγουστος και από το επόμενο Σάββατο αρχίζει μία ακόμη σειρά δύσκολων αγώνων, ο Τάκης Λεμονής δεν μπορεί να ανεβάσει πολύ την ένταση της προπόνησης, ωστόσο με ένα ειδικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τους γυμναστές περιμένει σταδιακή βελτίωση.

Συν τοις άλλοις, από του Ρέντη απουσιάζουν οι διεθνείς Φορτούνης, Καπίνο, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Νικολάου, Ανσαριφάρντ και Ελαμπντελαουί, ενώ τραυματίας είναι ο Μπεν, που θα χάσει τα επόμενα τουλάχιστον 2-3 παιχνίδια. Το παρήγορο είναι πως με την επανέναρξη επανέρχεται ο Βούκοβιτς, αλλά θα χάσει ένα ακόμη ματς ο τιμωρημένος Ένχελς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x