Stoiximan Super League

«Κάνει πρόταση για τον Κεμέν ο Ολυμπιακός»!

Ένα… μηχανάκι για τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με τους Γάλλους, οι Πειραιώτες ετοιμάζουν πρόταση στη Λιόν για την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού χαφ, Ολιβιέ Κεμέν! Ποιος είναι ο πιτσιρικάς.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση φέρεται, σύμφωνα με τους Γάλλους, να εξετάζει για το… μέλλον του ο Ολυμπιακός!

Όπως αποκαλύπτει το ''footmercato'', λοιπόν, στο… στόχαστρο των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται ο 20χρονος -γεννημένος στο Καμερούν- Γάλλος αμυντικός χαφ, Ολιβιέ Κεμέν, που ανήκει στη Λιόν!

Ο πιτσιρικάς, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Γκαζελέκ Αζαξιό (της Ligue 2), μετρώντας 16 συμμετοχές και 4 γκολ(!), έχει φορέσει τέσσερις φορές τη φανέλα των «λιονέ», το 2016, και 27 εκείνη της δεύτερης ομάδας της γαλλικής ομάδας, το 2015. Με τη β' ομάδα της Λιόν, μάλιστα, έχει σκοράρει άλλες έξι φορές. Καθόλου άσχημα για αμυντικό χαφ…

Τη διετία 2013-2015 εντάχθηκε στα «τσικό» της Νιούκαστλ, η οποία, ωστόσο, δεν του πρόσφερε συμβόλαιο στη «μεγάλη» ομάδα και ο πιτσιρικάς επέστρεψε στη Γαλλία και στη Λιόν. Σύμφωνα με το transfermarkt, οι «καρακάξες» δαπάνησαν 800.000 ευρώ πριν τέσσερα χρόνια, προκειμένου να τον φέρουν στον αγγλικό Βορρά, ενώ, τη δεδομένη χρονική στιγμή, η αξία του είναι, περίπου, 1,2 εκατ. ευρώ.

Επίσης, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Σε ό,τι αφορά τα στοιχεία του, ο ύψους 1,77μ. Κεμέν είναι ένας καθαρός «κόφτης», δυνατός, γρήγορος, δουλευταράς μέσα στο γήπεδο, με καλή πάσα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x