Stoiximan Super League

Κανένα ενδιαφέρον για Τζαβέλλα και Αραβίδη από Παναθηναϊκό

Δεν προκύπτει από πουθενά ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τους Τζαβέλλα και Αραβίδη, που είναι ουσιαστικά ξένα σώματα για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Παρότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση επιθετικού και υπό προϋποθέσεις αμυντικού, οι Γιώργος Τζαβέλλας και Χρήστος Αραβίδης δεν είναι στη μεταγραφική του λίστα, όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στην εκπομπή των ρεπόρτερ του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχουν προσανατολιστεί σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση των «πράσινων» εξετάζοντας κυρίως την αγορά των κοινοτικών, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση ξένου (τουλάχιστον όχι μέχρι να αποδεσμευτεί ο Ιμπάρμπο που αποτελεί ξένο σώμα).

Ούτως ή άλλως, δε, τόσο ο Γιώργος Τζαβέλλας όσο και ο Χρήστος Αραβίδης δεσμεύονται ακόμη με συμβόλαιο από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα και είναι ακόμη ασαφές αν θα αποχωρήσουν άμεσα από τις ομάδες τους, ενώ είναι γνωστό πως βάσει μιας άτυπης συμφωνίας μεταξύ των «μεγάλων», δεν παρεμβαίνουν σε υποθέσεις που αφορούν ποδοσφαιριστές των άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x