Stoiximan Super League

Κανένα περιθώριο για απώλειες για την ΑΕΚ

Στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος για το 2018, σήμερα απέναντι στον ΠΑΣ η ΑΕΚ γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν έχει κανένα περιθώριο για να μην πάρει την νίκη.

Μετά από δύο νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό, η ΑΕΚ μπορεί να αλλάξει αντίπαλο... Όχι όμως και στόχο. Κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου η Ένωση για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα πανηγύρισε δύο νίκες κάτι που θέλει να το κάνει και απόψε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σαφώς πιο δύσκολο το σημερινό ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων με τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ να παίζουν για το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ στο νέο έτος.

Οι απουσίες είναι και πάλι αρκετές... Μάνταλος και Γιόχανσον είναι εκτός εδώ και καιρό. Σε αυτούς συνυπολογίστε τους Σιμόες, Τσόσιτς και τον τιμωρημένο Γαλανόπουλο.

Έτσι οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού αναμένεται να είναι οι εξής... Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος και Βάνιες στο κέντρο της άμυνας, με τους Μπακάκη και Λόπες να είναι οι δύο μπακ-χαφ.

Ο Μοράν θα δηλώσει και πάλι «παρών» στον άξονα με δίπλα του τον Κονέ. Ο Χριστοδουλόπουλος να είναι μπροστά τους και πίσω από τους Αραούχο, Λιβάγια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x