Stoiximan Super League

Κανένα πρόβλημα με Εμποκού, παίζει με Πανιώνιο

Στην άκρη, αφήνουν στον Παναθηναϊκό τη νίκη με την ΑΕΚ και κοιτούν τη δύσκολη συνέχεια. Λουντ αντί του Ζέκα με Πανιώνιο, με βαρύ δικέφαλο, αλλά παίζει ο Εμποκού.

Μήνας «φωτιά» ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό, που στρέφει την προσοχή του σε δύο μέτωπα. Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι «πράσινοι» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά θέλουν να αφήσουν πίσω αυτό το αποτέλεσμα και να συγκεντρωθούν στη συνέχεια.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο ματς με τον Πανιώνιο για την εμβόλιμη αγωνιστική την Πέμπτη και στη συνέχεια στα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Στα αγωνιστικά, ο Εμποκού που ένιωσε βαρύ τον δικέφαλο του μετά το ματς με την ΑΕΚ, θα είναι όπως όλα δείχνουν κανονικά στη διάθεση του Ουζουνίδη για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η εκτίμηση λέει ότι θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι στο οποίο οι «πράσινοι» θέλουν την νίκη για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα play offs.

Στο αρχικό σχήμα κόντρα στον «ιστορικό» θα βρεθεί και ο Λουντ, που δημιούργησε τη φάση του νικητήριου γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Φινλανδός θα πάρει φανέλα βασικού, μιας και ο Ζέκα είναι τιμωρημένος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x