Stoiximan Super League

«Κανένα θέμα αποχώρησης του Οφόε», λένε στον Ολυμπιακό

Τρομαγμένος από την ληστεία που έγινε στο σπίτι του είναι ο Οτζίτζα Οφόε, όμως δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει από τον Ολυμπιακό. Μέτρα για την ασφάλεια των παικτών παίρνει η διοίκηση.

Έτοιμος να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Οτζίτζα Οφόε, όπως ανέφερε βελγική ιστοσελίδα μετά τη ληστεία που σημειώθηκε στο σπίτι που διαμένει μαζί με τη γυναίκα και την πέντε μηνών κόρη τους.

Από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εκείνο που λέγεται είναι πως ο Βέλγος χαφ είναι όντως τρομαγμένος από το συγκεκριμένο περιστατικό, όμως δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την Ελλάδα και να πάρει μεταγραφή για ομάδα του εξωτερικού.

Παράλληλα, τα τελευταία περιστατικά με ληστείες σε σπίτια ποδοσφαιριστών τους, οι άνθρωποι του συλλόγου προτίθενται να πάρουν επιπλέον μέτρα ασφαλείας, τοποθετώντας σεκιούριτι έξω από τα σπίτια των ξένων ποδοσφαιριστών.

Όπως γράφει η Live Sport, πρόκειται για μία ιδέα και όχι για κάποια ειλημμένη απόφαση και το μόνο σίγουρο πως η συγκεκριμένη κατάσταση έχει προβληματίσει άπαντες στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x