Stoiximan Super League

Κανένα θέμα Σισέ-Παναθηναϊκού

Παρά την φημολογία που ξέσπασε περί πιθανής επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική… Διαβάστε αναλυτικά τι ισχύει με το συγκεκριμένο «κεφάλαιο».

Ξαφνικά σήμερα επανήλθε θέμα πιθανής επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό, ωστόσο το κεφάλαιο του Γάλλου επιθετικού έχει κλείσει οριστικά για το τριφύλλι και δεν τίθεται θέμα «επανασύνδεσης», όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM.

Πριν καιρό ο 35χρονος είχε αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Εντούτοις το τελευταίο διάστημα (κι μετά από εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε) έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, αισθάνεται καλύτερα και θεωρεί πως μπορεί να πατήσει ξανά χορτάρι.

Σ’ αυτό το πλαίσιο αυτοπροτάθηκε στους πράσινους κι ενώ και πέρσι είχε ζητήσει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και να κλείσει εδώ που λατρεύτηκε την καριέρα του. Η υπόθεσή του έπεσε στο τραπέζι, ωστόσο ο Αντρέα Στραματσόνι έκρινε ότι μετά από τόσα προβλήματα και αγωνιστική απραξία, ο Σισέ δεν θα μπορούσε πραγματικά να προσφέρει και κάπως έτσι μπήκε οριστικά… τελεία στο ενδεχόμενο να δούμε ξανά στα μέρη μας τον Γάλλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x