Stoiximan Super League

«Κανένας κίνδυνος», λένε στον Ολυμπιακό

Ένα βαρύ πρόστιμο αναμένεται να είναι η ποινή που θα επιβληθεί στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη μετά τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως τονίζουν οι Πειραιώτες.

Κανένα ενδεχόμενο δεν υπάρχει να επιβληθεί αφαίρεση βαθμών στον Ολυμπιακό, ύστερα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως τονίζουν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι σήμερα θα απολογηθούν στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο φαληρικό γήπεδο.

Σύμφωνα με τους Πειραιώτες, η ομάδα αντιμετωπίζει κάποιες βαριές «καμπάνες», όπως τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών ή διεξαγωγής κάποιου ή κάποιων αγώνων σε ουδέτερο γήπεδο. Όχι όμως και αφαίρεση βαθμών, αφού-όπως λένε στον Ολυμπιακό-αυτή προβλέπεται για σοβαρότερα περιστατικά όπως τραυματισμούς αξιωματούχων, κάτι που-σύμφωνα πάντα με τους «ερυθρόλευκους»-δεν έχει καταγραφεί στις εκθέσεις του διαιτητή (που μιλά για λεκτικό προπηλακισμό) και του παρατηρητή (που μιλά για απώθηση του βοηθού παρατηρητή).

Μάλιστα, από πλευράς Ολυμπιακού λέγεται πως υπάρχει και το φετινό δεδικασμένο του Ατρομήτου από τον αγώνα με τους Πειραιώτες στο Περιστέρι. Τότε είχε καταγραφεί στο φύλλο αγώνα φραστική και όχι μόνο επίθεση του ισχυρού άνδρα των Περιστεριωτών, Γιώργου Σπανού, στο βοηθό διαιτητή, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική.

Όσον αφορά στον Σεμπά, χθες δεν κλήθηκε σε απολογία για το εκτός φάσης χτύπημα που καταγγέλλει η ΑΕΚ. Η συνήθης πρακτική είναι να εξετάζονται κάθε Πέμπτη οι συγκεκριμένες υποθέσεις και αφού δεν κλήθηκε χθες το πιθανότερο είναι-αν κληθεί-να γίνει την επόμενη Πέμπτη, δηλαδή μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Τίποτα όμως δεν είναι βέβαιο, καθώς μπορεί να κληθεί και νωρίτερα σε απολογία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x