Αγγλία

«Κανονιά» με Τσεχ!

Είναι πλέον και επίσημο! Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πετρ Τσεχ απ' την Τσέλσι, με τον Βενγκέρ να βρίσκει τον... άνθρωπό του κάτω απ' την εστία.

Ολοκληρώθηκε το… μίνι σίριαλ της απόκτησης του Πετρ Τσεχ απ’ την Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τσέχου τερματοφύλακα, ο οποίος υπέγραψε «πολυετές συμβόλαιο», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά!

Ο 33χρονος πορτιέρε άφησε την Τσέλσι ύστερα από 11 χρόνια, με την οποία κατέγραψε παραπάνω από 400 εμφανίσεις κι έγραψε τον δικό του… μύθο με τα μπλε.

Τώρα πια μεταπήδησε… λίγο πιο δίπλα στο Λονδίνο κι ελπίζει σε νέες επιτυχίες με την ομάδα του Βενγκέρ. Το κόστος της μεταγραφής εκτιμάται περίπου στα 14 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ανήκω πλέον στην Άρσεναλ κι ανυπομονώ να ξεκινήσω προετοιμασία. Είμαι πεινασμένος για ποδόσφαιρο και επιτυχίες, όπως ήμουν στην αρχή της καριέρας μου. Μου αρέσουν οι προκλήσεις να αντιμετωπίζω τους κορυφαίους παίκτες, παίζοντας στην Πρέμιερ Λιγκ. Όταν ο Αρσέν Βενγκέρ μου μίλησε για τους στόχους της ομάδας και για τον ρόλο που έχει στο μυαλό του για μένα, η απόφαση ήταν… ξεκάθαρη», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Άρσεναλ ο Τσεχ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x