Stoiximan Super League

Κανονικά στην προπόνηση ο Μολέδο, δεν προτίθεται να κάνει προσφυγή

Ο Μολέδο δίνει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση του ΠΑΟ και όπως μετέδωσε ο Τ. Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, δεν προτίθεται να καταθέσει προσφυγή. Πρόταση και από τουρκική ομάδα, άμεσες οι εξελίξεις!

Παραμένει… παλικάρι ο Μολέδο.

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στην Αθήνα και δίνει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τις πληροφορίες, που μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, να αναφέρουν πως δεν προτίθεται -αν και έχει κάθε δικαίωμα- να καταθέσει προσφυγή!

Εμμένει, δηλαδή, στην απόφασή του, από τις αρχές, ουσιαστικά, του Δεκέμβρη, να μην επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τον σύλλογο -αποδεικνύοντας, ξανά, πόσο «δεμένος» είναι μαζί του.

Την ίδια στιγμή, στη Βραζιλία… φουντώνουν οι φήμες, πως υπάρχει συμφωνία του 30χρονου αμυντικού με την Ιντερνασιονάλ, η οποία, θυμίζουμε, προτρέπει τον παίκτη να χαρίσει λεφτά στον Παναθηναϊκό, για να «τελειώσει» η μεταγραφή.

Στο… κόλπο της απόκτησής του, ωστόσο, έχει μπει δυνατά, πλέον, και μία τουρκική ομάδα, η οποία έχει καταθέσει, μάλιστα, επίσημη πρόταση στο «τριφύλλι». Αξίζει να σημειώσουμε πως το ποσό που ενδέχεται να βάλουν οι «πράσινοι» στα ταμεία τους αναμένεται να είναι γύρω στις 400-500 χιλιάδες ευρώ.

Όπως καταλαβαίνετε, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες στο θέμα Μολέδο…

Να πούμε, τέλος, πως στην προπόνηση συμμετέχει και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος επέστρεψε, επίσης, στην Ελλάδα, μετά τη χριστουγεννιάτικη άδειά του, ενώ ο Καμπέσας αναμένεται στο Κορωπί μετά την Πρωτοχρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x