Γενικά

Κάν’ το όπως ο Λεβαντόφσκι (pics)

Από το Coca-Cola Cup στα διεθνή γήπεδα. Ναι, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ξεκίνησε με τους φίλους του από το κορυφαίο εφηβικό τουρνουά 5Χ5 και έφτασε στην κορυφή.

Γεννημένος το 1988, ο Πολωνός άσος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο, μαγεύοντας κοινό και συμπαίκτες σε κάθε του εμφάνιση!

Όλα όμως ξεκίνησαν, όταν ήταν μαθητής λυκείου και έλαβε μέρος, μαζί με τους φίλους του, στο τοπικό Coca-Cola Cup!

Εκεί, του δόθηκε η ευκαιρία να ξετυλίξει το ταλέντο του για πρώτη φορά και να αναδειχθεί σε ένα πραγματικό αστέρι της «στρογγυλής θεάς», που πλέον πρωταγωνιστεί στην Μπάγερν Μονάχου.

inner
Οι φετινοί νικητές του Coca-Cola Cup

Το Coca-Cola Cup, το κορυφαίο εφηβικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 που πραγματοποιείται σε περισσότερες από 64 χώρες σε όλον τον κόσμο, παίζει μπάλα και στην Ελλάδα από το 2011, μετατρέποντας όλη τη χώρα, από το βορρά μέχρι το νότο, σε ένα μεγάλο γήπεδο ντυμένο στα κόκκινα! Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 53.000 έφηβοι από 18 πόλεις έχουν πάρει μέρος, ενώ φέτος η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού συνολικά 16.000 έφηβοι τα έδωσαν όλα για τη μπάλα.

inner
H απονομή των μεταλλίων στις νικητήριες ομάδες

Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, η adidas βρισκόταν δίπλα στους συμμετέχοντες, επιβραβεύοντάς τους με πλούσια δώρα, ενώ οι λάτρεις του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τον παλμό των αγώνων μέσα από τα αθλητικά κανάλια της NOVA (Novasports).

Μείνετε συντονισμένοι γιατί το κορυφαίο εφηβικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 επιστρέφει το φθινόπωρο για να αναδείξει τα επόμενα αστέρια! Μήπως είσαι εσύ;

inner
Τα βραβεία που σήκωσαν οι κυπελλούχοι Ελλάδος

inner

inner
Οι συμμετέχοντες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους και τα έδωσαν όλα για την μπάλα

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο http://www.grassroots.gr/ ή επισκεφθείτε τη σελίδα του Coca-Cola Cup στο Facebook https://www.facebook.com/CopaCocaCola.gr/?fref=ts



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x