Stoiximan Super League

Καπίνο: «Δεν υπήρξε επεισόδιο με τον Μπέντο»

Αφού ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο με τον Πάουλο Μπέντο, ο Στέφανος Καπίνο ξεκαθάρισε πως σέβεται απόλυτα την απόφαση του προπονητή του και πως συνεχίζει να δουλεύει σκληρά.

Στην επιστροφή του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη Νova ο Στέφανος Καπίνο. Ο 23χρονος γκολκίπερ διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται στα… μαχαίρια με τον Πάουλο Μπέντο και τόνισε πως συνεχίζει την δουλειά του προκειμένου να πάρει και πάλι τη θέση από τον Λεάλι.

Αναλυτικά:

«Τους 2.5 μήνες που έλειψα δούλευα στις προπονήσεις και παρέμεινα συγκεντρωμένος, δεν είναι εύκολο να μην παίζεις. Στην αρχή είχα την ατυχία με τον τραυματισμό μου, μετά ήταν απόφαση του προπονητή να μην είμαι βασικός. Τελικά πήρα την ευκαιρία μου σήμερα, ήμουν έτοιμος και είμαι ευχαριστημένος. Έχω ακούσει τα σενάρια για το ότι είχα επεισόδιο με τον κ. Μπέντο, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και προτιμάω να κοιτάω τη δουλειά μου.

Ο προπονητής επιλέγει το ποιος θα παίζει, αυτός ξέρει καλύτερα, και μέχρι σήμερα είχε επιλέξει τον Νίκολα (Λεάλι). Θέλω να παίζω φυσικά, αλλά σέβομαι την απόφασή του. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με νέα παιδιά, όπως ο Βιάνα και ο Ρέτσος στην άμυνα, έπαιξα μαζί τους για πρώτη φορά αλλά είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Προσωπικά νιώθω σαν βετεράνος μετά από τόσα χρόνια που αγωνίζομαι, αυτά τα παιδιά όμως έχουν πολύ μέλλον.

Δεν γνωρίζω γιατί πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, μάλλον αυτό είναι το στιλ της ομάδας μας αλλά από τη στιγμή που κερδίζουμε δεν είναι και κάτι ανησυχητικό. Απόψε η Ξάνθη ήταν καλύτερη από ότι στο πρώτο παιχνίδι, το κυνήγησε περισσότερο, δεν αμύνθηκε τόσο μαζικά και δίκαια βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Δεν ισχύει ότι έχουμε χαλαρώσει, καθώς ξέρουμε ότι μια πιθανή γκέλα μειώνει τη διαφορά μας.

Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, είναι ευχάριστο να βλέπουμε πολλά νέα παιδιά στη βασική ενδεκάδα και προσωπικά τα ζηλεύω, γιατί έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους και είναι μέλη αυτής της ομάδας. Δεν πρέπει να τους φορτώσουμε με επιπλέον πίεση, ας το δούμε λίγο πιο ρομαντικά το πράγμα, είναι ακόμα μικροί και πρέπει απλά να διασκεδάσουν το γεγονός ότι ζουν το όνειρό τους. Εμένα αφήστε με, έχω τραύματα»!

Υπάρχουν ακόμα πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, όλα τα ντέρμπι είναι εκτός έδρας στον δεύτερο γύρο και το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο, παρά τη βαθμολογική διαφορά. Και στον πρώτο γύρο κάναμε κακά παιχνίδια, δεν υπάρχει θέμα χαλάρωσης. Όσο για την κούραση, είναι περισσότερο στο μυαλό του κάθε αθλητή»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x