Stoiximan Super League

Καπίνο και μετά Διούδης

Με αφορμή τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Καπίνο, ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τους τερματοφύλακες που θα έχει ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν στο ρόστερ του.

Η τοποθέτηση που έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης στο παγκόσμιο συνέδριο των οργανωμένων οπαδών της πειραϊκής ομάδας, για τον Στέφανο Καπίνο, δείχνει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν αποφασίσει για τον “διάδοχο” του Ρομπέρτο.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον νεαρό τερματοφύλακα και αυτό σημαίνει ότι στο μεγάλο λιμάνι έχουν αποφασίσει ότι βασικός γκολκίπερ του Ολυμπιακού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Καπίνο.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είναι αυτός που θα φορέσει τα “γάντια” του Ρομπέρτο και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Καπίνο καλείται ν' ανταποκριθεί στις πολύ μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν.

Ο Καπίνο είναι ενήμερος για τη συγκεκριμένη απόφαση των “ερυθρόλευκων” και γι' αυτό το λόγο άλλωστε δεν πρόκειται να κάνει χρήση της έξτρα άδειας (μια εβδομάδα) που θα μπορούσε να πάρει λόγω εθνικής ομάδας και του ταξιδιού στην Αυστραλία.

Ο διεθνής πορτιέρε θα είναι τη Δευτέρα στου Ρέντη και την Τρίτη το απόγευμα θα είναι στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά που θα “πετάξει” για Αυστρία με τελικό προορισμό το Λάνγκεφελντ.

Στον Ολυμπιακό προτάθηκαν αρκετοί τερματοφύλακες το τελευταίο διάστημα, όπως για παράδειγμα ο Μπόικο, ο Ίσακσον, ο Βεντούρα, ο Οτσόα και άλλοι αλλά φαίνεται πως το πλάνο των “ερυθρόλευκων” είναι να παίξει βασικός ο Καπίνο και ν' αποκτηθεί για δεύτερος, ο Σωκράτης Διούδης, που έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Ο νεαρός πορτιέρε ανήκει στην Μπριζ αλλά η βελγική ομάδα δεν έχει αντίρρηση να παραχωρήσει τον πρώην τερματοφύλακα του Άρη, με τις απαιτήσεις των Βέλγων να είναι 250.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν μέσα στην εβδομάδα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Διούδη, καθώς οι συζητήσεις με την Μπριζ είναι σε καλό δρόμο.

Όλα λοιπόν δείχνουν (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) πως το δίδυμο των τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν θα είναι Καπίνο – Διούδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x