Κύπελλο Ελλάδας

Καπίνο: «Νομίζω ότι βρίσκω την μπάλα»

Ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι μεγάλη ομάδα μέσα στην Τούμπα, σύμφωνα με τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος στην ερώτηση για το αν ήταν πέναλτι στον Μακ ανέφερε πως νομίζει ότι βρήκε τη μπάλα.

Την μπάλα νομίζει πως βρήκε ο Στέφανος Καπίνο στη φάση της ανατροπής του Ρόμπερτ Μακ, όπως υποστήριξε στην κάμερα του OTE TV, ενώ ανέφερε πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του, ήθελαν να συνεχιστεί το ματς και να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ.

«Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο προπονητής μας έφαγε ένα μπουκάλι αλλά είπαμε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Θέλαμε όλοι να συνεχιστεί, ούτε να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει και να είχαμε κερδίσει 0-3», είπε αρχικά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Για την φάση της ανατροπής του Μακ: «Τι να πω. Νομίζω ότι βρίσκω τη μπάλα, από εκεί και πέρα δεν ξέρω. Μαθαίνω ότι κανένας δεν βγάζει άκρη, δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς τόσο ξεκάθαρα πέναλτι».

Ο Καπίνο κατέληξε πως ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι μεγάλη ομάδα: «Καταφέραμε να κερδίσουμε με ένα αποτέλεσμα που μας εξασφαλίζει την παρουσία στον τελικό. Δείξαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x