Super League 2

Κάποιος να… σταματήσει τον Απόλλωνα!

Τρένο για την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα πάει ο Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου επικράτησε 4-1 του Αιγινιακού και… εκτοξεύθηκε στο +9 από τον Άρη, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την άνοδο.

Και τώρα άντε πιάστε τον! Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 4-1 του Αιγινιακού στη Ριζούπολη και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη από τα Τρίκαλα… εκτοξεύθηκε στο +9, κάνοντας ένα τεράστιο βήμα για την άνοδό του στην Σούπερ Λίγκα. Παραμένει αήττητη η ομάδα του Άκη Μάντζιου μετά το πέρας 23 αγωνιστικών και δείχνει αποφασισμένη να επιστρέψει στα «σαλόνια».

Ο Απόλλων μπήκε στο γήπεδο με σαφή σκοπό να καθαρίσει από νωρίς το ματς. Με τη συμπλήρωση 19 λεπτών δε ο Διαμαντόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ την Ελαφρά Ταξιαρχία αλλά λίγα λεπτά αργότερα, ο Ζγκούρι ισοφάρισε για τον Αιγινιακό… παγώνοντας τη Ριζούπολη. Το γκολ αυτό, πάντως, δεν πτόησε τους γηπεδούχους που όχι μόνο κατάφεραν να προηγηθούν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αλλά και να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Σιατραβάνη, Αλμπάνη. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 67ο λεπτό ο Μπαρτολίνι με το πρώτο του γκολ με τα «κυανόλευκα», διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής, ο ΟΦΗ λύγισε πολύ δύσκολα την Καλλιθέα (1-0) χάρη σε ένα τέρμα του Μάνου, με τους φιλοξενούμενους να… στέκονται άτυχοι στο φινάλε όταν ο Γουόρντεν σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο Πανσερραϊκός με δύο γκολ του Γκούρτσα και ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο, επικράτησε 2-1 του Αγροτικού Αστέρα.

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο 25/03

Λαμία-Χανιά 2-1
(29’ Βασιλόγιαννης πέν., 50’ Φερφελής / 20’ Σταματής)

Κυριακή 26/03

Πανελευσινιακός-Πανθρακικός 0-3 α.α.

Απόλλων Σμύρνης-Αιγινιακός 4-1
(19’ Διαμαντόπουλος, 40’ Σιατραβάνης, 45’ Αλμπάνης, 67’ Μπαρτολίνι / 36’ Ζγκούρι)

Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας 2-1
(78’ πέν., 89’ Γκούρτσας / 26’ Χατζής)

Κισσαμικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1
(17’ Μίλιτς, 91’ Τσερκέζος / 39’ Τζέκος)

Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος 0-0
Καλλονή-Σπάρτη 0-0

ΟΦΗ-Καλλιθέα 1-0
(49’ Μάνος)

Τρίκαλα-Άρης 1-0
(33’ Μπαλμπόα)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x