Stoiximan Super League

«Καψούρα» της ΑΕΚ με Ανσαριφάρντ!

Σε πρώτο στόχο της ΑΕΚ για την επίθεση έχει μετατραπεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ! Η «Ένωση» ψάχνεται όλο και περισσότερο για τον Ιρανό και φέρεται έτοιμη να κάνει μπάσιμο για τον φορ που… λιγουρεύονται όλοι

Ξεκίνησε ως… φλερτ, αλλά φαίνεται πως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ εξελίσσεται σε μεταγραφική «καψούρα» για την ΑΕΚ.

Ο Ιρανός ανέκαθεν άρεσε στους «κιτρινόμαυρους» (όπως άλλωστε και σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας) ωστόσο το ενδιαφέρον τους άρχισε να ζωηρεύει όλο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», ο φορ του Πανιωνίου έχει μετατραπεί πλέον σε πρώτο στόχο για την επίθεση, με την ΑΕΚ να διερευνά όλα τα δεδομένα της υπόθεσής του. Αναφέρεται, δε, ότι είναι πιθανό να έχει γίνει ήδη επαφή και με τον Πανιώνιο.

Εξάλλου είναι σαφές πως στην περίπτωση του Ανσαριφάρντ θα επιδιωχθεί μια συμφωνία τύπου Μπακασέτα, να προσφερθεί δηλαδή ένα ποσό στους Νεοσμυρνιώτες, ώστε να μην χάσουν τσάμπα τον παίκτη το καλοκαίρι.

Όπως και να ‘χει, είναι περιττό να αναφερθούν τα κέρδη της πιθανής απόκτησης Ανσαριφάντ, αφού σε μια τέτοια περίπτωση η ΑΕΚ θα έχει αποκτήσει έναν επιθετικό που μπορεί να μπει αύριο κιόλας στην ενδεκάδα της (κάτι που αποτελεί προτεραιότητα γενικώς για τις μεταγραφές που θέλει να κάνει τον Γενάρη) ενώ θα έχει καταφέρει και επικοινωνιακή νίκη, δεδομένου του ενδιαφέροντος όλων των «μεγάλων» για τον Ιρανό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x