Αγγλία

Κάπτεν Μόργκαν όνομα και πράγμα!

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Αγγλίας Λέστερ Γουές Μόργκαν υπέγραψε συνεργασία με χορηγό στο ωραιότερο συμβόλαιο της ζωής του και θα είναι το κεντρικό πρόσωπο γνωστής μάρκας ρούμι!

Το ωραιότερο και το πιο διασκεδαστικό συνάμα συμβόλαιο της ζωής του υπέγραψε ο αρχηγός της Λέστερ Γουές Μόργκαν που συμφώνησε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας που παράγει το ρούμι Κάπτεν Μόργκαν.

Το deal με τον.. συνονόματο έκλεισε χθες το βράδυ και ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Αγγλίας έσπευσε να δημοσιοποιήσει στο twitter το γεγονός γράφοντας χαρακτηριστικά «Αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο συμβόλαιο που έχω υπογράψει ποτέ»!




Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών περιλαμβάνει κάποιους όρους για την προώθηση του προϊόντος που άνετα μπορεί να χαρακτηριστούν κωμικοί, κάτι που ίσως και να έπαιξε μεγάλο ρόλο προκειμένου ο ποδοσφαιριστής της Λέστερ να πει το «ναι», εκτός από τους εξαιρετικά υψηλούς οικονομικούς όρους.

Κάθε φορά που o 33χρονος θα μπαίνει σε ένα μπαρ υποχρεούται να κερνάει κάθε πελάτη ένα ρούμι Κάπτεν Μόργκαν με κόλα, να σηκώνεται όρθιος και υψώνοντας τα χέρια να φωνάζει: «Υπάρχει μόνο ένας Κάπτεν Μόργκαν»!

Υπάρχει όμως και καλύτερο. Όπως αναφέρεται στο συμβόλαιο, όταν θα είναι απαραίτητο ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να κάνει εμφανίσεις ντυμένος ως Κάπτεν Μόργκαν. Αυτό είναι που λέμε «δουλειά και διασκέδαση»!

Μία γεύση πάντως έχουμε πάρει ήδη μετά την φρενίτιδα ενθουσιασμού που ακολούθησε της κατάκτησης του τίτλου της Πρέμιερ από την Λέστερ.

inner

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x