Super League 2

Καραδήμος: «Να μπουν επαγγελματικά στελέχη στη Λίγκα»

Την ανάγκη να μπουν στη Football League αρμόδιοι άνθρωποι για όλες τις θέσεις τόνισε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής της Καλλιθέας, Λουκάς Καραδήμος.

Ο Λουκάς Καραδήμος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το πρωτάθλημα της Football League. Ο προπονητής της Καλλιθέας, στάθηκε στο γεγονός πως είναι κρίμα να αποχωρούν ιστορικές ομάδες από την κατηγορία.

Επίσης, τόνισε πως το καλύτερο για το πρωτάθλημα θα ήταν να αναλάβουν τα θεσμικά πόστα της κατηγορίας άνθρωποι γνώστες και επαγγελματίες στο αντικείμενο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λουκάς Καραδήμος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αλέξη Σπυρόπουλο

-Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League:

«Το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο και δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη. Έχουν ξεχωρίσει ομάδες παρόλα αυτά δεν μπορείς να είσαι ξεκάθαρος. Η Λάρισα έχει προβάδισμα αλλά είναι η Κέρκυρα, ο Απόλλωνας και τα Τρίκαλα λίγο πιο πίσω. Ωστόσο μην ξεγράφεται και εμάς… Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα».

-Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ομάδες της κατηγορίας:

«Μπορεί ο αριθμός αυτός να είναι πολύ μικρός. Δεν υπάρχουν στοιχειώδεις πράγματα στη λειτουργία των ομάδων, τα λεφτά είναι λίγα και δεν υπάρχουν χορηγίες. Πολλοί δεν καλύπτουν ούτε τα βασικά όπως είναι το ΙΚΑ και η Εφορία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξεκινάνε αν βλέπουν πως δεν έχουν την άκρη να βγάλουν και να αντέξουν τη χρονιά».

-Για το τι πρέπει να αλλάξει ώστε να φτιάξει η κατάσταση αυτή στη Λίγκα:

«Πρέπει να υπάρξουν άνθρωποι που θα μπορούν να τρέξουν κάποια συγκεκριμένα θέματα. Δεν μπορώ εγώ για παράδειγμα να τρέξω για τις διαφημίσεις. Πρέπει στη Λίγκα να υπάρχουν επαγγελματικά στελέχη, που θα κατέχουν το αντικείμενο που θα αναλάβουν. Είναι στενάχωρο να βλέπεις ιστορικές ομάδες να αποχωρούν από το πρωτάθλημα. Σε όλες τις ομάδες, με εξαίρεση 2-3, υπάρχει κίνδυνος. Όλοι όσοι κινούνται γύρω από τις ομάδες προσπαθεί ο ένας να… παραμυθιάσει τον άλλον, όποιος έχει το πιο μεγάλο στομάχι θα αντέξει στο τέλος».

-Για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος της Football league:

«Κάποια πράγματα τα βλέπεις και λες ότι δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά. Στις περισσότερες ομάδες όσο νικάνε όλα πάνε καλά κι όταν αρχίζουν και χάνουν οι κουβέντες για κάτι ύποπτο δίνουν και παίρνουν, δεν είναι πάντα έτσι όμως, τις περισσότερες φορές δεν ισχύει αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x