Stoiximan Super League

Καραδοκεί για Αθανασιάδη ο ΠΑΣ

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Η αποχώρηση του Στέφανου Αθανασιάδη από τη Μακάμπι Χάιφα έγινε γεγονός πριν μερικές ημέρες, όμως ο Έλληνας σέντερ φορ δεν έχει βρει ακόμα την επόμενη ομάδα του.

Γράφτηκε στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, υπήρξε σκέψη μέχρι και για επιστροφή στον ΠΑΟΚ, όμως για την ώρα παραμένει ελεύθερος και μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχει υπογράψει με ομάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκεται με τη σειρά του σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Πέδρο Κόντε, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον «Κλάους» και μάλιστα όσο περνούν οι μέρες, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για την απόκτησή του.

Ο Αθανασιάδης θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του μετά το αποτυχημένο πέρασμα από το Ισραήλ, ο ΠΑΣ Γιάννινα του προσφέρει επιστροφή στο γνώριμο ελληνικό πρωτάθλημα, υγιές περιβάλλον και θέση βασικού, οπότε δεν αποκλείεται να ρίξει σημαντικά το κασέ του και να απαντήσει θετικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x