Stoiximan Super League

Καραγεωργίου: «Η αιτία που βρισκόμαστε εδώ είναι η διιατησία»

Τα παράπονά του για τον τρόπο που η διαιτησία αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Καραγεωργίου.

Με την διαιτησία τα έβαλε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά την εντός έδρας ήττα του Λεβαδειακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέντευξη Τύπου, λοιπόν, ο τεχνικός των Βοιωτών ανέφερε πως η διαιτησία ευθύνεται για την βαθμολογική θέση της ομάδας του.

«Από τότε που ήρθα στη Λιβαδειά δεν έχω αναφερθεί στη διαιτησία αλλά έφτασε η ώρα. Είναι ξεκάθαρος ο τρόπος με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν οι διαιτητές εντός και εκτός έδρας. Ήταν και είναι αυτή η αιτία που βρισκόμαστε εδώ, θα ήμασταν πολύ ψηλότερα βαθμολογικά» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας και πρόσθεσε... «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι μας ακύρωσε το γκολ του Μαρκόβσκι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Παραπάνω δεν μπορώ να διαμαρτυρηθώ, ας δει ο σύλλογος τι θα κάνει. Ας δουν το βίντεο και ας κάνουν μια προσπάθεια να γίνουν καλύτεροι οι διαιτητές για να παιχτεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. Σαφώς και υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος, βάλαμε κανονικό γκολ και μας το ακύρωσε χωρίς λόγο», είπε αρχικά.

Όσο για το μέλλον του Λεβαδειακού μετά από αυτή την ήττα. «Ήταν ένα αποτέλεσμα πολύ άσχημο για ερμάς που μας μειώνει τις ελπίδες παραμονής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x