Stoiximan Super League

Καραγιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «H AEK διψάει για νίκες σε ντέρμπι» (audio)

Την άποψη ότι η ΑΕΚ και οι οπαδοί της διψούν για άλλη μία σημαντική νίκη σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Βάϊος Καραγιάννης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τις δικές της πιθανότητες έχει η ΑΕΚ στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων ετών, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Βάϊος Καραγιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα είναι δυνατό το παιχνίδι, ας είναι ο Ολυμπιακός με τόσους βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ. Ούτε ο Ολυμπιακός θέλει να χάσει ένα ντέρμπι από την ΑΕΚ, ούτε η ΑΕΚ που είναι διψασμένη για νίκες σε ντέρμπι», τόνισε ο παλαίμαχος αμυντικός και πρόσθεσε:

«Και ο Ολυμπιακός έχει αδυναμίες, δεν είναι ο Ολυμπιακός των προηγούμενων ετών. Και ο Ολυμπιακός έχει αδυναμίες στην άμυνά του και μπορεί να τις εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ».



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βάϊος Καραγιάννης στην εκπομπή «Δύο λέρες μόνο» με τους Στέφανο Χάρη και Γιώργο Μαραθιανό

Για το πού θα κριθεί το ντέρμπι: «Περιμένουμε όλοι το σημερινό ντέρμπι. Σίγουρα σε κάθε ντέρμπι πρέπει να βάλεις τα πάντα: δύναμη, τεχνική και καλό ποδόσφαιρο. Δεν νομίζω ότι κάποια ομάδα από τις δύο θα βάλει μόνο άμυνα και να κρατηθεί το μηδέν. Θα παίξουν και οι δύο ομάδες ανοιχτά. Θα είναι δυνατό το παιχνίδι, ας είναι ο Ολυμπιακός με τόσους βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ. Ούτε ο Ολυμπιακός θέλει να χάσει ένα ντέρμπι από την ΑΕΚ, ούτε η ΑΕΚ που είναι διψασμένη για νίκες σε ντέρμπι».

Για τον παίκτη που θα κληθεί να μαρκάρει τον Ιντέγε: «Δεν είναι μόνο ο Ιντέγε ο Ολυμπιακός, είναι όλη η ομάδα. Μόνο ο προπονητής της ΑΕΚ ξέρει καλύτερα τι μπορεί να κάνει με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Για να μαρκάρεις ένα ποδοσφαιριστή, δεν θα τον μαρκάρει μόνο ένας αμυντικός. Προσπαθείς να βρεις τις αδυναμίες στο πεντάλεπτο, αν δεν ξέρεις τον ποδοσφαιριστή, και να μπορέσεις να τον αντιμετωπίσεις».

Για την τοποθέτηση του Βράνιες στο δεξί άκρο της άμυνας, παρότι πρόκειται για κεντρικό αμυντικό: «Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Και εμένα η θέση μου ήταν στόπερ, αλλά έπαιζα όπου με έβαζε ο προπονητής. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα και ο Ολυμπιακός έχει αδυναμίες, δεν είναι ο Ολυμπιακός των προηγούμενων ετών. Και ο Ολυμπιακός έχει αδυναμίες στην άμυνά του και μπορεί να τις εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ».

Για το τι περιμένει να κάνει σήμερα η ΑΕΚ: «Δεν θέλω να κάνω κάποια πρόβλεψη, αλλά θέλω να κερδίσει σήμερα η ΑΕΚ που είναι η ομάδα μου. Είναι δύσκολο παιχνίδι και σε ένα ντέρμπι δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Είδατε τι έπαθε η Μπαρτσελόνα… Στα προηγούμενα παιχνίδια με τον Χιμένεθ η ΑΕΚ έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά σε ένα ντέρμπι μετρούν πολλά πράγματα, όπως η ψυχολογία των παικτών, ο κόσμος που περιμένει τη νίκη και πολλά ακόμα…».

Για το ντέρμπι που θυμάται εκείνος περισσότερο: «Ήταν πολλά παιχνίδια και ο Ολυμπιακός είχε καλούς παίκτες, όπως ο Προτάσοφ κα. Για εμένα ο πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο Μπατίστα, δυνατό παιδί και είχε πολλές επιλογές στο παιχνίδι του. Από εκεί και πέρα, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον άλλον παίκτη, αφού ο καθένας είχε τα δικά του χαρακτηριστικά».

Για την επίμαχη φάση με τον Ρομάριο: «Έχουν γίνει μαρκαρίσματα και άλλα τέτοια, και στον Βαζέχα και στον Σαραβάκο. Όταν έχεις να κάνεις με έναν ποδοσφαιριστή τέτοιας εμβέλειας, πρέπει να κάνεις τα πάντα. Τότε προτιμώ να κάνω ένα τάκλιν παραπάνω… (γέλια). Δεν είχα πάρει κάρτα για το συγκεκριμένο μαρκάρισμα. ».

Για το παιχνίδι με την Σπαρτάκ Μόσχας που πολλοί θεωρούν το καλύτερο παιχνίδι στην καριέρα του: «Ήμουν τότε νέος στην ΑΕΚ, δεν ήξερα πολλά πράγματα από ευρωπαϊκά παιχνίδια και όταν ξεκίνησε το παιχνίδι ο Μπάγεβιτς μου είχε πει να μαρκάρω τον Μοστοβόι και εγώ δεν ήξερα ποιος είναι! (γέλια) και του έκανα νόημα να μου πει ποιος είναι!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x