Super League 2

Καραμπετάκης: «Για αυτό δεν ήρθε στη συνέντευξη Τύπου ο Παπαδόπουλος, έκλεισε τα μάτια ο επόπτης»

Τον λόγο για τον οποίο δεν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το Άρης-ΟΦΗ εξήγησε ο βοηθός του, Νίκος Καραμπετάκης, κάνοντας παράπονα για τον επόποτη.

Ο Νίκος Καραμπετάκης εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη. Όπως ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έδωσε το «παρών» επειδή ήταν εκνευρισμένος.

Παράλληλα, εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία. «Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν ήρθε γιατί… αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και μετά το 80ο λεπτό τρεις φορές η μπάλα βγήκε έξω, μπροστά μας και ο επόπτης έκλεισε τα μάτια. Άριστος ο διαιτητής του δίνουμε συγχαρητήρια και πρέπει να βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα. Ο κ. Παπαδόπουλος εκνευρίστηκε και δεν ήρθε», σχολίασε.

Αναλυτικά μίλησε για:


-το ματς: «Παίζοντας απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα αποκλειστικός στόχος ήταν αν κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί στο transition και βγάλαμε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας, μας απείλησε κυρίως από στημένες φάσεις κι εμείς δεν είχαμε την ηρεμία να κρατήσουμε την μπάλα κι έτσι μας έκλεισε στην άμυνά μας. Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και θεωρώ ότι δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που αξίζουμε την άνοδο. Είμαστε μια ομάδα που έχει μέταλλο».

-την απουσία του Νίκου Παπαδόπουλου από τη συνέντευξη Τύπου: «Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν ήρθε γιατί… αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και μετά το 80ο λεπτό τρεις φορές η μπάλα βγήκε έξω, μπροστά μας και ο επόπτης έκλεισε τα μάτια. Άριστος ο διαιτητής του δίνουμε συγχαρητήρια και πρέπει να βρίσκεται στη Σούπερλιγκα. Ο κ. Παπαδόπουλος εκνευρίστηκε και δεν ήρθε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x