Stoiximan Super League

Καραπαπάς: «Μάρθα Βούρτση η ΑΕΚ, όχι και να μιλάει η ομάδα που πήρε πέναλτι από το… κέντρο»

Σκληρή απάντηση του Κώστα Καραπαπά στην ΑΕΚ. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ χαρακτηρίζει Μάρθα Βούρτση την Ένωση, αντικρούει τα «επιχειρήματα» για το χθεσινό πέναλτι και στέλνει μήνυμα στον κόσμο

Μαίνεται ο «πόλεμος» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ με αφορμή τη μεταξύ τους μονομαχία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αφού, λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι χαρακτήρισαν πρόκληση τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου, αφού οι κιτρινόμαυροι απάντησαν κάνοντας λόγο για «κλάψα» και χαρακτηρίζοντας το χθεσινό πέναλτι των Πειραιωτών με την Ξάνθη «μαϊμού», ήρθε νέα απάντηση από τον Κώστα Καραπαπά!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των πρωταθλητών τονίζει πως η ΑΕΚ «είναι συνώνυμο της Μάρθας Βούρτση», υπενθυμίζει πως φέτος πήρε πέναλτι εκτός περιοχής (στο παιχνίδι με τη Λαμία), ενώ υπογραμμίζει με νόημα πως «αν δεν υπήρχαν οι διαιτητές και ο ΟΠΑΠ, τότε θα αγωνιζόταν για τη 10η θέση με το υλικό που έχει».

Τέλος, στέλνει μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να μην «τσιμπήσει» από την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί.


Αναλυτικά το ποστάρισμα Καραπαπά

«Το να μιλάει για "κλάψα" η ομάδα που είναι συνώνυμο της Μάρθας Βούρτση είναι κωμικό. Το να μιλάει για πέναλτι-μαιμού η ομάδα που πήρε πέναλτι απο τον Βάτσιο σχεδόν στο... κέντρο του γηπέδου είναι τραγικό. Αντί λοιπόν για γραφικές διαρροές επιπέδου "κουτσαβακίου" δείτε τι σας γράφει ο κόσμος σας, για την ομάδα σας και τον Μελισσανίδη. Διότι έχουν αντιληφθεί την πραγματικότητα. Ότι αν δεν ήταν οι διαιτητές και ο... ΟΠΑΠ, θα αγωνιζόσασταν για τη 10η θέση στο πρωτάθλημα με το υλικό που έχετε. Όσο και αν προσπαθήσετε να πυροδοτήσετε την ατμόσφαιρα, ο κόσμος μας δεν θα τσιμπήσει. Το Καραισκάκη θα είναι όπως το φοβάστε αλλά δε θα δώσει την παραμικρή αφορμή στους "απεσταλμένους" για να τιμωρηθεί η ομάδα μας»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x