Stoiximan Super League

Καραπαπάς: «Χίλιες φορές ανεπάγγελτος, παρά να μπλέκεις με τα λαθρεμπόρια και τον Κορυδαλλό»

Νωρίς φαίνεται πως ξεκίνησε το... ντέρμπι, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, με τον διευθυντή επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, να δίνει σκληρή απάντηση, στη θέση της «Ένωσης».

Η κληρωτίδα έβγαλε ντέρμπι στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, το οποίο ξεκίνησε ήδη σε επίπεδο δηλώσεων.

Η αρχή, έγινε με την δήλωση του Τάκη Αγραφιώτη, αμέσως μετά την κλήρωση που δήλωσε ότι «Ελπίζουμε ο δρόμος του Κυπέλλου να μην είναι στρωμένος με Στυλιάρες» με την «Ένωση» να... απαντάει μέσω θέσης της, λέγοντας ότι δεν ασχολείται με «βλάκες και ανεπάγγελτους».

Αυτό, έφερε την άμεση απάντηση, από τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, που άφησε αιχμές λέγοντας... «χίλιες φορές ανεπάγγελτος, παρά να μπλέκεις με τα λαθρεμπόρια και τον Κορυδαλλό».

Το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά

Πολύ ταραχή στον υπόνομο...
Χίλες φορές να περνάς τη ζωή σου σε πολιτικά γραφεία (αν και ο Αγραφιώτης πέρασε μόνο τρια χρόνια δουλεύοντας στο Υπουργείο), παρά με τον υπόκοσμο.
Χίλιες φορές να είσαι ανεπάγγελτος (αν και ο Αγραφιώτης δεν υπήρξε ποτέ ανεπάγγελτος) παρά να μπλέκεις με τα λαθρεμπόρια και τον Κορυδαλλό!(επεξήγηση για πραγματικούς βλάκες: Όχι την περιοχή...)


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x