Champions League

Καράσκο: «Νίκη σε κάθε ματς ακόμα και με εννιά βαθμούς στο σακούλι»

Συνέχεια στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις παρά το απόλυτο των βαθμών θέλει ο σκόρερ της Ατλέτικο, Γιανίκ Καράσκο μετά και τη χθεσινή νίκη των «ροχιμπλάνκος» με 1-0 επι της Ροστόφ

Ανάλογη σοβαρότητα με νίκες και στα επόμενα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ , επιθυμεί με δηλώσεις του ο Γιανίκ Καράσκο ο οποίος τόνισε οτι τίποτα δεν έχει τελειώσει για την ομάδα της Ατλέτικο ακόμη και αν έχει φτάσει το απόλυτο των βαθμών στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση«Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά », ήταν η αρχική δήλωση του Ισπανού για να συνεχίσει «Ήδη έχουμε εννιά βαθμούς στη διοργάνωση αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Θέλουμε να πάρουμε ολα τα ματς».

Στο 62 λεπτό της αναμέτρησης ο Γιανίκ Καράσκο έδωσε τους βαθμούς της νίκης στην ομάδα του φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Ροστόφ. Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός αυτό όσο και για το χατ-τρικ που πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα εναντίον της Γρανάδα «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και σήμερα. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για το ματς με την Ροστόφ και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και η ομάδα του, απάντησε «Ήταν ενα δύσκολο ματς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το κρύο,το γήπεδο,τους παίκτες της Ροστόφ,οι οποίοι έκλειναν τα μετόπισθεν και δεν έδιναν πολύ χώρο σε εμάς για να επιτεθούμε. Ήμασταν τυχεροί και κερδίσαμε»,ήταν τα τελευταία λόγια του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Επιμέλεια:Γιώργος Μαϊμουδόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x