Γαλλία

Καράσκο: «Στόχος η τρίτη θέση»

Δεν κοιτάζουν ψηλά οι παίκτες της Μονακό παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στο -6 από την κορυφή, με τον Φερέιρα Καράσκο να τονίζει ότι στόχος της ομάδας του είναι να κλειδώσει την τρίτη θέση.

Δεν αποπροσανατολίζεται η Μονακό. Ο σύλλογος του Πριγκιπάτου, ύστερα από τη νίκη του επί τη Ρεμς (3-1), μείωσε την απόστασή του από την πρώτη θέση στους έξι βαθμούς.

Ωστόσο, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ δε στοχεύει στην κορυφή, με τον Φερέιρα Καράσκο να τονίζει ότι στόχος είναι η τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

«Η Μονακό δε στοχεύει να τερματίσει χαμηλότερα από την τρίτη θέση. Εκεί στοχεύουμε και αυτό σκεφτόμαστε. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στο Champions League», ήταν τα λόγια του 21χρονου Βέλγου που στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο του πρωταθλήματος, ανέφερε πως όταν η ομάδα του «κλειδώσει» την τρίτη θέση, τότε θα κυνηγήσει ό,τι καλύτερο.

«Όπως είπα, στόχος μας είναι να κλειδώσουμε την τρίτη θέση. Από εκεί και πέρα, αν τα καταφέρουμε και στη συνέχεια υπάρχει δυνατότητα για κάτι καλύτερο, τότε ασφαλώς και θα το κυνηγήσουμε», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x