Ισπανία

Οι οπαδοί της Θέλτα ονειρεύονται επιστροφή Καρβαλιάλ για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός!

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, οι φίλαθλοι της Θέλτα ζητούν την επιστροφή του Κάρλος Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ώστε να αποφευχθεί ο υποβιβασμός της ομάδας!

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έχει περιέλθει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν η Θέλτα, η οποία δίνει μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος του Βίγο βρίσκεται στη 17η θέση της La Liga με 21 βαθμούς, στο +3 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη και τις θέσεις του υποβιβασμού. Η κακή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα, έχει φέρει τον Ράφα Μπενίτεθ σε επισφαλή θέση, με τα... μαύρα σύννεφα να έχουν μαζευτεί πάνω από τον ισπανικό προπονητή.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα που μεταδίδει και η πορτογαλική «O Jogo», στις τάξεις των φιλάθλων της Θέλτα υπάρχει μεγάλη γκρίνια για τον Μπενίτεθ, με τους οπαδούς να ζητούν την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία, προτείνοντας μάλιστα και τον αντικαταστάτη του!

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κάρλος Καρβαλιάλ, με τους οπαδούς του συλλόγου να... ονειρεύονται την επιστροφή του Πορτογάλου τεχνικού ώστε να αποφευχθεί ο υποβιβασμός της ομάδας!

Να θυμίσουμε πως ο 58χρονος προπονητής αποχώρησε από τον πάγκο του Ολυμπιακού στις 8 Φεβρουαρίου μετά από μόλις 11 παιχνίδια στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Τη σεζόν 2022/23, είχε διατελέσει χρέη προπονητή στη Θέλτα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x