Champions League

Καρβαχάλ: «Πρέπει να δείξουμε αρχ…α, αλλά να ξέρουμε να διαχειριζόμαστε και τα παιχνίδια»

Στην αλλαγή νοοτροπίας που πρέπει να υπάρξει στη «Βασίλισσα» στάθηκε ο Ντάνι Καρβαχάλ, μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρόμα.

Στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρόμα για το Champions League, μίλησε ο Ντάνι Καρβαχάλ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό: «Έπρεπε να μπω στον αγωνιστικό χώρος εξαιτίας του τραυματισμού ενός συμπαίκτη μου και για το γεγονός ότι δεν έκανα ζέσταμα ήμουν καλά. Δεν ήταν τα καλύτερα συναισθήματα για την ομάδα μου, όμως επέστρεψα στο γήπεδο που είναι εκεί όπου αισθάνομαι καλύτερα».

Για τη στάση της Ρεάλ: «Αύριο μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας, μια ακόμη μάχη, θέλουμε να είμαστε πρώτοι και πρέπει να το δείξουμε. Πρέπει όπως λέει ο προπονητής, να δείξουμε αρχ…..α, αλλά πρέπει να έχουμε κρύο αίμα και να ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τους αγώνες».

Για την ήττα από την Έιμπαρ: «Το ποδόσφαιρο στις μέρες μας είναι εξισορροπημένο και αν δεν δώσεις το μάξιμουμ οποιοσδήποτε μπορεί να σε κερδίσει. Είναι η ώρα για λίγα λόγια και πολλές πράξεις. Είναι ώρα για δράση».

Για την υπεράσπιση στον Λοπετέγκι: «Αυτές οι δηλώσεις είναι προσωπική άποψη. Ο Τζουλέν δεν είναι μαζί μας εξαιτίας των αποτελεσμάτων, αν δεν σε συνοδεύουν τότε είναι δύσκολο να είσαι προπονητής της Ρεάλ. Ο Σολάρι είναι λίγο καιρό μαζί μας, αλλά πιστεύω θα κάνει σημαντικά πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x