Stoiximan Super League

Καρντόσο: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε στο μέλλον»

Τη συνεχή αφομοίωση του πλάνου του από την ομάδα χαρακτήρισε ως πιο ενθαρρυντικό συμπέρασμα από το νικηφόρο φιλικό της ΑΕΚ με τη Λαμία ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Λαμία (0-1) δήλωσε ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της «Ένωσης» στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα ανέπτυξε κάποια από τα στοιχεία που θέλει να παρουσιάζει στο μέλλον.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι ήταν αδύνατο να παίξει ο Ολιβέιρα με δυο μόλις προπονήσεις, ενώ απέφυγε να αναφερθεί ατομικά στον Βέρντε, που έκανε το ντεμπούτο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρντόσο

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ: «Μέχρι και το 70’ που έγιναν πολλές αλλαγές και δώσαμε χρόνο στους νεαρούς παίκτες η ομάδα μπόρεσε να αναπτύξει αυτό που θέλουμε στο μέλλον. Έχουμε κάποιες λεπτομέρειες να βελτιώσουμε, αλλά στην παρούσα φάση ήμασταν αρκετά καλά».

Για το αν θα είναι αποτυχία για την ΑΕΚ να μην πάρει κάποιο τίτλο φέτος: «Μετά τη διαφορά των 23 πόντων που είχαμε πέρυσι από την πρώτη ομάδα έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να νικάμε».

Για τη μη συμμετοχή του Ολιβέιρα: «Δεν είναι δυνατόν να βάλεις να αγωνιστεί ένας παίκτης που έχει κάνει δυο προπονήσεις. Δεν είναι στη δική μας φιλοσοφία να το κάνουμε. Δεν ήταν δυνατόν να παίξει».

Για τις εντυπώσεις του από το ντεμπούτο του Βέρντε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά για παίκτες, αλλά για το σύνολο. Σήμερα είδαμε μια ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό είναι που έχει σημασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x