Stoiximan Super League

Καρντόσο στους παίκτες: «Μη χάσετε την πίστη σας στη δουλειά μας»

Ο Μιγκέλ Καρντόσο προσπαθεί να πείσει τους παίκτες της ΑΕΚ να μείνουν πιστοί στο πλάνο του.

Πολλά σκυμμένα κεφάλια αντίκρισε ο Μιγκέλ Καρντόσο στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ. Η ήττα από την Τραμπζονσπόρ (1-3) και κυρίως η κάκιστη εικόνα της ομάδας επηρέασε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και είναι λογικό να έχει κλονιστεί η πίστη τους στο αγωνιστικό πλάνο του νέου προπονητή. Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως τους ζήτησε να μην το βάλουν κάτω συνεχίζοντας να πιστεύει στη δουλειά που γίνεται.

«Θέλω να μη χάσετε την πίστη σας στη δουλειά που κάνουμε εδώ όλο αυτό το διάστημα. Θέλω να έχετε εμπιστοσύνη. Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε την Πέμπτη, χρειάζεται να διορθώσουμε λάθη και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα, αλλά μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Πρέπει να το πιστέψετε και να συγκεντρωθούμε πάνω σε αυτό», ανέφερε στους παίκτες του ο Καρντόσο.

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία για την αυριανή πρεμιέρα πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη (22:00) και όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς και ο Κλωναρίδης θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Πάντως δεν αποκλείεται καθόλου να υπάρξει φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x