Ιταλία

Καρέ… φωτιά στη Μίλαν!

Τους Φάμπιο Καναβάρο, Μαρτσέλο Λίπι, Τζενάρο Γκατούζο και Πάολο Μαλντίνι σκοπεύει να φέρει στη Μίλαν ο νέο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Μπι Ταετσαουμπόλ, με στόχο την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή!

Τεράστιες είναι οι αλλαγές που αναμένονται το επόμενο διάστημα στη Μίλαν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εμφανίζεται έτοιμος να παραχωρήσει μέρος των μετοχών των «ροσονέρι», ενώ ο Μπι Ταετσαουμπόλ σκοπεύει να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό για να βρεθεί ξανά ο ιταλικός σύλλογος στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sky Sport Italia», ο Ινδονήσιος επιχειρηματίας ετοιμάζεται να κάνει θεαματικό μπάσιμο στην ομάδα και ήδη έχει καταστρώσει τα πλάνα για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Πρώτα από όλα θέλει να δώσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον Φάμπιο Καναβάρο, με τον Τζενάρο Γκατούζο να αναλαμβάνει χρέη βοηθού στο πλάι του.

Από την πλευρά του, ο Μαρτσέλο Λίπι θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν και ο Πάολο Μαλντίνι θα αναλάβει και εκείνος διοικητικό πόστο στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x